• Kernwaarden

Wij hanteren de volgende uitgangspunten:

Resultaatgericht

Uiteindelijk telt er maar een ding: dat u de juiste kandidaat vindt.

Helder

Wij zijn graag transparant in wat we doen. Dat betekent: vaste doorlooptijden, een overzichtelijk stappenplan en een duidelijke tariefstelling. Ook zijn we zorgvuldig in de communicatie met u en de kandidaten.

No-nonsense

Zeker, sc(k)outen is arbeidsintensief, maar het is geen rocket science. Wat het wel is? Veel uren draaien, weten waar we moeten zoeken en doorgaan tot we de juiste kandidaat vinden. Wij concentreren ons op de kern en… dat werkt.

Verantwoordelijk

Skouts gaat een opdracht alleen aan als ze denkt deze te kunnen vervullen. We nemen onze verantwoordelijkheid door hier volledig op in te zetten.

Eigenheid

Op eigen wijze zorgen wij voor succesvolle matches tussen organisaties en professionals. Het lezen van cv’s is een ding; de vertaalslag maken naar het zoekprofiel is een tweede.

Onze filosofie >>

 

Droomprocedure

‘In 2013 werden wij benaderd door Sonos, toen een nieuwe klant voor ons. Ze waren al een jaar aan het worstelen met de vacature van Accounts Receivable Manager EMEA. In vogelvlucht: op 1 november kregen wij een ‘go’ voor de opdracht; op 5 november introduceerden we de eerste kandidaat (meneer X); op 20 november kreeg meneer X een aanbod en op 1 januari 2014 was zijn eerste werkdag.’

Skouts fact

20 jaar ervaring in Nederland en Europa.

‘No-nonsense and clear fee structure’

‘Within relatively short time Skouts come with highly qualified candidates with a personal explanation. Skouts switches in a pleasant and professional way both with me as the client as with the candidates. It is not just their way of working that is no-nonsense also their fee structure is very clear.’