• Werkwijze

Van vacature naar zoekprofiel

Wij komen bij u langs om de vacature te bespreken. In dit gesprek krijgen we een compleet beeld van waar een kandidaat aan moet voldoen. Vervolgens stellen we een duidelijk zoekprofiel op.

Werving en selectie

Talent zoeken we op basis van harde en zachte vaardigheden, salarispakket, motivatie en beschikbaarheid. Telefonisch en via Skype gaan we in gesprek met kandidaten over het zoekprofiel en hun intrinsieke motivatie.

Presentatie kandidaten

We stellen minimaal 3 tot 5 kandidaten voor die allen geschikt zijn om de functie te vervullen. Toch blijft mensen aannemen altijd de verantwoordelijkheid van de organisatie. U maakt de uiteindelijke keuze aan aan de hand van persoonlijke gesprekken.

Wij vinden de juiste kandidaat voor iedere organisatie.

Outside the box-denken

‘In 2016 kregen we het verzoek van een bestaande klant om een van hun doorgewinterde kopstukken binnen mediasales te vervangen. De betreffende kandidaat was een bekend gezicht binnen de markt, met een meganetwerk. Door zijn staat van dienst was de klant genegen iemand met een identiek profiel aan te trekken. In onze search kwamen we al snel terecht bij een jonge man, opgevoed en opgeleid binnen de digitale wereld. De klant was huiverig, maar we hebben haar toch op hart gedrukt hem wel uit te nodigen voor een kennismaking. Het was liefde op het eerste gezicht.’

Skouts facts

  • lage tarieven
  • kort traject (2-3 weken)

Very focused and result-driven

‘More than once I worked together with Skouts. They provided outstanding sourcing support for different key positions. It is a pleasure to work with Skouts, they are true professionals and experts in the fields of recruiting and sourcing. Very focused and result-driven, adapt quickly the needs of their clients to attract the right people. Reliable and integer, they kept me well informed about procedures, candidates feedback etc.. On whatever goal they have set their sights they truly make a difference. I highly recommend Skouts based on their knowledge of candidates sourcing.’