• Werkwijze Skouts Public

Van vacature naar zoekprofiel

Wij komen bij u langs om de vacature te bespreken met sleutelpersonen binnen uw organisatie. In dit gesprek krijgen we een compleet beeld van waar een kandidaat aan moet voldoen. Vervolgens stellen we een sterk zoekprofiel op.

Skouts werkt voor gemeenten, waterschappen, provincies, Rijksoverheid en semi-overheidsorganisaties.

Werving en selectie

Wij zoeken en vinden talent op basis van harde en zachte vaardigheden, salarispakket, motivatie en beschikbaarheid. Vervolgens benaderen we deze kandidaten om in gesprek te gaan over het zoekprofiel en hun intrinsieke motivatie.

Presentatie

We stellen minimaal 3 tot 5 kandidaten voor die allen geschikt zijn om de functie te vervullen. Toch blijft mensen aannemen altijd de verantwoordelijkheid van de organisatie. U maakt de uiteindelijke keuze aan de hand van persoonlijke gesprekken.

Advies selectiecommissie

Optioneel begeleiden wij de selectie- en adviescommissie en bereiden met de leden de selectiegesprekken voor. Dit zorgt voor efficiëntie en een goede onderlinge samenwerking van de commissieleden. Deze begeleiding is kosteloos.

 

Skouts facts

  • 85% van onze searches leidt tot plaatsing
  • resultaat binnen 2-3 weken
  • Lage tarieven

Korte lijnen en heldere communicatie

‘Skouts heeft meerdere lastige profielen weten in te vullen. Ze doorziet snel wat de klant vraagt en weet dit goed binnen de context van de complexe organisatie te plaatsen. Binnen 2 tot 3 weken zitten de eerste kandidaten aan tafel. De lijnen zijn kort en de communicatie helder. Ook als de opdracht lastiger blijkt, geeft Skouts niet op en weet de opdracht toch in te vullen.’