• Over Skouts

‘Onze database is de wereld’

Skouts is een werving- en selectiebureau met een transparante, efficiënte en effectieve manier van werken.

Sourcing is geen rocket science. Wat het wel is? Outside the box denken, uren maken en focus. En natuurlijk het kennen van de juiste bronnen en het bewandelen van de geschikte paden.

Het succes en de kracht van Skouts zit hem dan ook in onze sourcers.

Onze ervaring maakt dat we vrijwel elke vacature kunnen vervullen.

Onze sourcers

We zijn ervaren recruitment consultants die ervaring binnen de ‘oude’ economie combineren met de mogelijkheden/technologieën van de ‘ nieuwe’ economie. Hierdoor ondersteunen we onze cliënten effectief en efficiënt.

We hebben een passie voor sourcen en gaan door tot we de juiste kandidaat gevonden hebben. We kunnen niet anders.

Het maken van de juiste match, daarin zit de vervulling van ons werk.

Carole van der Linden

Skouts is opgericht door Carole van der Linden. Twintig jaar in het vak maakt dat ze  vrijwel alle soorten organisaties, vacatures en kandidaten wel voorbij heeft zien komen.

Carole gelooft in hard werken, respect, focus en ‘gut feeling’. Ofwel: een gezonde dosis intuïtie, naast het vermogen om tussen de regels door te lezen.

Carole heeft zowel veel ervaring aan cliëntzijde (corporate recruitment) als aan kantoorzijde (recruitment & selection / executive search) en werkte voor cliënten binnen en buiten Europa. Het is deze ervaring die haar in staat stelt om een verfrissende visie te ontwikkelen op het proces van werving en selectie.

Kernwaarden

De diversiteit van de opdrachten houdt ons scherp

‘Om alert te blijven, werken onze sourcers iedere dag aan minstens twee totaal verschillende opdrachten. Zo zaten we overdag bijvoorbeeld aan een opdracht voor junior-kandidaten die bier moesten gaan verkopen aan horecagelegenheden in Rotterdam. Aan het einde van die dag zaten we te skypen met Amerikanen voor de functie van Regional Supply Chain manager North America. Dit maakt ons werk zo leuk.’

Skouts facts

Skouts searcht:

  • van specifiek tot generiek
  • junior, medior en senior functies
  • master, bachelor
  • in Nederland en Europa

‘No-nonsense and clear fee structure’

‘Within relatively short time Skouts come with highly qualified candidates with a personal explanation. Skouts switches in a pleasant and professional way both with me as the client as with the candidates. It is not just their way of working that is no-nonsense also their fee structure is very clear.’